Werk uitbesteden aan WerkSaam Westfriesland

De werkzaamheden kunnen zowel bij u op locatie als bij WerkSaam worden uitgevoerd. In dit geval is een eigen investering in machines niet nodig. Door het opbouwen van een samenwerking met WerkSaam Westfriesland kunt u op een mooie manier invulling geven aan uw MVO- en SROI beleid.

Niet elke medewerker voelt zich prettig in een ‘echt’ bedrijf. Bijvoorbeeld omdat ze meer begeleiding nodig hebben. Of functioneren beter in een beschermde omgeving. Die werkplek bieden we bij WerkSaam Westfriesland. Daarvoor hebben we opdrachten nodig van ondernemers. U kunt (delen) van uw werk uitbesteden aan WerkSaam Westfriesland. Voor veel bekende bedrijven zijn wij een betrouwbare én efficiënte partner voor het in-, om-, of  verpakken van producten. We kunnen u volledig ontzorgen met onze dienstverlening op maat.

Heeft u geen plek in uw bedrijf en geen werk uit te besteden? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden om uw steentje bij te dragen. U kunt gebruik maken van diensten die we leveren in onze regio. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand schoonmaken of het groenonderhoud verzorgen. Ook kunnen we helpen met uw postbezorging en allerhande reprowerkzaamheden.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie