Hoe werkt het?

MVO Westriesland is hét sociale platform om ondernemers met elkaar in contact te laten brengen. Dit platform is er voor en door het Westfriese bedrijfsleven. Zij delen kennis en ervaring en kunnen hierdoor later zien dat ze ondernemen met hun hart.

Voor en met onze MVO partners organiseren we netwerkbijeenkomsten, gala’s en informele ontbijtsessies. Samen leveren we een bijdrage aan commercials en (social) media uitingen. Samen zorgen we voor een werkzaam Wesfriesland.

Stap 1 - Word Smaakmaker

Door het onderteken van de Intentieverklaring wordt u Smaakmaker en verbindt u zich aan de opdracht kansen te bieden aan werkzoekenden in Westfriesland. Samen met een MVO expert worden de mogelijkheden binnen uw bedrijf in kaart gebracht. Waarbij voor iedere situatie een passende oplossing is. Deze oplossingen worden door ons omgezet in concrete acties.

Stap 2 - Word MVO Proud Partner

Onderneemt u al met uw hart en:

  • bestaat 5% van uw personeelsbestand uit medewerkers met een arbeidshandicap of komende uit een uitkeringssituatie of;
  • neemt u verschillende diensten af van het regionale leerwerkbedrijf, zoals WerkSaam Westfriesland (denk bijvoorbeeld  aan schoonmaak, catering, groenonderhoud, business post of reprowerkzaamheden), of
  • besteedt u veel werk uit aan WerkSaam Westfriesland (denk bijvoorbeeld aan in-, om- of verpakkingswerkzaamheden) 

Als Proud Partner ontvangt u van ons een keurmerkschild. U kunt deze met een trots gevoel zichtbaar aan de muur bevestigen of op een mooie plek op de balie plaatsen. Naast het ontvangen van dit mooie keurmerkschild mag u het MVO-logo ook opnemen in al uw commerciële uitingen. Ook voldoet u als proud partner aan de regionale SROI eisen die gelden bij aanbestedingen. Op deze manier laat u zien dat u waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen!