Nieuwsberichten 2016

 • Westfriesland is 2 MVO Proud Partners rijker

  Online mediabureau SEMWerkt en Van der Valk Hotel Hoorn ontvingen tijdens de MVO Westfriesland Netwerkborrel op 24 november het Proud Partner keurmerk. Twee bedrijven met een warm hart voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Wethouder SZW Gemeente Hoorn onder de indruk van Nieuwkomersproject

  Wethouder van o.a. Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Gemeente Hoorn, mevrouw Judith de Jong, bracht donderdag 10 november jl. een bezoek aan Haprotech Lasopleidingen te Velsen Noord. De wethouder kwam het succes van het nieuwkomersproject van Haprotech Lasopleidingen in samenwerking met WerkSaam Westfriesland met eigen ogen aanschouwen. Onder haar toeziend oog ondertekenden Raymond Brand, manager Opleiding en Consultancy, van Haprotech Lasopleidingen en Robert Smulders, Arbeidscoach van WerkSaam, een convenant met betrekking tot duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 • Aan de slag met de Banenafspraak

  Artikel ledenmagazine VNO/NCW Midden

 • 24 november netwerkborrel MVO Westfriesland

  U bent van harte welkom op de MVO Netwerkborrel van donderdag 24 november 2016.

 • Van der Laan elektrotechniek en Leekerweide nu ook MVO Smaakmaker!

  Donderdag 29 september tekende Van der Laan elektrotechniek en Leekerweide – Buro Flo de intentieverklaring MVO en daarmee zijn we weer 2 smaakmakers rijker. Twee heel verschillende bedrijven maar beiden hebben het hart op de juiste plaats.

 • MVO-gedachte GevelNed staat als een huis

  Donderdag 1 september ontving het Zwaagse kozijnen- en deurenbedrijf GevelNed het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerk. Hiermee laat het bedrijf zien dat meer dan 5% van hun personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 • Twee nieuwe MVO Westfriesland schildjes uitgereikt in Enkhuizen

  Donderdag 30 juni 2016 reikte MVO Westfriesland aan twee nieuwe Proud Partners het MVO keurmerkschildje uit. De SED-organisatie, het samenwerkingsverband van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland en Pipelife ontvingen uit hande van José Tiessing, projectleider MVO Westfriesland de begeerde schildjes tijdens een leuke en leerzame ochtend bij Pipelife.

 • MVO Westfriesland drie Proud Partners rijker

  Donderdag 30 juni 2016 reikte MVO Westfriesland weer drie Proud Partner keurmerken uit aan bedrijven die hun sociale hart hebben laten zien door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te gunnen. Kuiper containers en groenrecycling / REMONDIS uit Enkhuizen, Flex and Famous uitzendwerk en projecten uit Wijdenes en assemblagebedrijf Soci-Com, ook uit Enkhuizen namen het keurmerkschild in ontvangst tijdens de MVO Westfriesland netwerkborrel in de Grote Kerk in Hoorn.

 • Smaakmakers: ondernemers met een hart!

  De MVO gedachte leeft bij ondernemers in Westfriesland. Steeds meer bedrijven kloppen zelf aan met het verzoek om Smaakmaker te worden. Veel bedrijven zijn dan zelfs op papier al Proud Partner en zullen op een later moment ook ons keurmerkschildje in ontvangst nemen.

 • 30 juni netwerkborrel MVO Westfriesland

  U bent van harte welkom op de MVO Netwerkborrel van donderdag 30 juni 2016.

 • Ook ondernemers Enkhuizen Smaakmaker

  Enkhuizen is 2 MVO Smaakmakers rijker. Dinsdag 22 maart hebben de bedrijven Pipelife en SociCom de intentieverklaring van MVO Westfriesland ondertekend. De bedrijven zijn hiermee vaste partner van het Werkgeversservicepunt geworden en mogen zich Smaakmaker noemen.

 • Radio uitzending Werken.fm

  Radiostation Werken.fm heeft hun radio uitzending van 26 februari gewijd aan het MVO netwerkevent voor ondernemers. Deze vond op 25 februari plaats op Ijsbaan de Westfries.

 • MVO Westfriesland huldigt vier nieuwe Proud Partners

  Donderdag 25 februari 2016 ontvingen vier regionale bedrijven het Proud Partner keurmerk van MVO Westfriesland*. HEMA, Kinderopvang Berend Botje, Noord-Holland Catering en Groen/maat bedrijfsgroen laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een vaste plek in het bedrijf heeft gekregen. Allen maken veelvuldig gebruik van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De uitreiking van de keurmerkschildjes vond plaats tijdens de MVO Westfriesland Netwerkborrel, die werd georganiseerd op IJsbaan De Westfries in Hoorn.

 • Weer 2 nieuwe Smaakmakers voor MVO Westfriesland

  Iris van Bennekom-Stompedissel, algemeen directeur van Wilgaerden en Marjolijn Dölle, directeur WerkSaam Westfriesland, bekrachtigen de samenwerking door op 16 februari jongstleden de intentieverklaring van MVO Westfriesland te ondertekenen.

 • SED-gemeenten bieden werk aan mensen met afstand tot arbeidsmarkt

  De SED-gemeenten hebben op 15 februari 2016 afspraken op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gemaakt met het Werkgeversservicepunt. De gemeenten laten hiermee hun maatschappelijke betrokkenheid als werkgever in West-Friesland zien.

 • 25 februari netwerkborrel MVO Westfriesland

  U bent van harte welkom op de eerste MVO Netwerkborrel van 2016, op donderdag 25 februari bij IJsbaan De Westfries in Hoorn. De MVO Netwerkborrels zijn bij uitstek dé gelegenheid om met andere ondernemers met een sociaal hart van gedachten te wisselen. Daarnaast hebben we weer een inspirerend programma, met onder andere oud-topschaatser en ondernemer Erik Hulzebosch.
  Zoals u van ons gewend bent bij de MVO Netwerkborrel worden ook deze keer weer een aantal ondernemers als Proud Partner in het zonnetje gezet.