MVO Westfriesland Netwerkborrel - 28 november

Graag nodigen wij u uit voor de MVO Westfriesland Netwerkborrel op 28 november 2019. De locatie is Schouwburg Het Park. Een aantal bedrijven ontvangen tijdens deze bijeenkomst het Proud Partner keurmerk. Zij krijgen dit keurmerk omdat zij zich enorm inzetten om de groep werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen en te houden!

Daarna zal professioneel paratriatleet Geert Schipper u inspireren met zijn verhaal en aanstekelijk wilskracht. Mis deze middag niet en schrijf u direct in via deze link. Hier kunt u zich zowel voor het officiële programma als voor Westfriese Beursvloer aanmelden. Dit evenement begint aansluitend aan de MVO Netwerkborrel.

Geert Schipper

Westfriese Beursvloer

Unieke ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties

Op donderdag 28 november 2019 is de Westfriese Beursvloer voor de 10e keer dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland. Een uur lang wordt er actief gehandeld, terwijl de portemonnees gesloten blijven. De handel is namelijk gericht op vraag en aanbod van mankracht, materiaal, kennis en klussen. De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging en vindt dit jaar plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn.

1.150 matches in 9 jaar
In de afgelopen negen jaren zijn er totaal meer dan 1.150 matches gesloten, waaruit mooie samenwerkingen en bijzondere initiatieven zijn gerealiseerd. We zijn erg trots op dit resultaat!

WF

Locatie en tijd

Locatie

Schouwburg Het Park

Westerdijk 3

1621 LE  Hoorn

Tijd

Ontvangst om 14.45 uur

Programma van 15.00 - 16.00 uur

 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via deze link.