MVO Westfriesland heeft 2 nieuwe smaakmakers én een nieuwe proud partner

Afgelopen week was een goede week voor MVO Westfriesland. De ondernemers Mail Unlimited en Vastenburg Onderhoud en Schoonmaak tekenden de intentieverklaring MVO.

Daarmee geven ze aan dat ze samen met ons de kansen en mogelijkheden willen onderzoeken om mensen uit de doelgroep in dienst te nemen. En dat ze dat menen is wel duidelijk, ze doen het namelijk al.

Beide bedrijven hebben al verschillende mensen uit de doelgroep in dienst.

Bij Mail Unlimited aangekomen is een groep van 6 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt druk bezig kaasjes voor de Lidl in te pakken. En ook bij Vastenburg zijn meerdere mensen vanuit een uitkering (bijstand/participatiewet, WAO  en Wajong) aan het werk.
Betrokken ondernemers die ondernemen met hun hart!

Net zoals Cees Deen van Monsanto Enkhuizen die zelfs meer dan 5% mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft en daarmee aan de criteria voor het MVO Westfiesland keurmerkschildje voldoet.
Bovendien wordt bij Monsanto Enkhuizen ook de schoonmaak gedaan door mensen uit de doelgroep.  Cees vindt het de gewoonste zaak van de wereld, maar wij wilden hem toch in het zonnetje zetten en hem tijdens een gezellige informele ondernemersbijeenkomst in Enkhuizen het MVO keurmerkschildje overhandigen.

Monsanto

José Tiessing reikt het MVO schildje uit aan Cees Deen van Monsanto

Mail unlimited

José Tiessing en Frank Sijm van MVO Westfriesland op werkbezoek bij Mail Unlimited