Nieuwsberichten 2018

 • Impact Personeel en het Werkplein MVO Proud Partner

  De uitzendbureaus Impact en het Werkplein ontvingen tijdens de MVO Westfriesland netwerkbijeenkomst op 28 juni het MVO Proud Partner keurmerk. MVO Westfriesland reikt dit keurmerk uit aan deze werkgevers omdat beiden bewijzen een groen en sociaal hart te hebben. Impact en Werkplein laten beiden zien dat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans bieden.

 • MVO in Alkmaar van start!

  Op 29 juni vond de aftrap van MVO Alkmaar plaats. Er is veel voorbereidingswerk en overleg aan vooraf gegaan, maar nu was het dan zover.

 • Video Netwerkborrel 29 maart 2018

  Devani Creative heeft een super leuke video gemaakt tijdens de MVO netwerkborrel bij Het Huis Verloren

 • MVO Netwerkborrel 28 juni 2018

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten werken voor uw bedrijf? En komt u graag in contact met andere ondernemers? Dan is dit dé bijeenkomst waar u bij moet zijn.

 • Ook Combivliet doet aan sociaal ondernemen

  Op 24 mei jl. tekende Combivliet de MVO intentieverklaring en werd daarmee Smaakmaker. Een aanwinst voor ons MVO Platform.

 • Jumbo Monique smaakt naar meer!

  Op 15 mei tekende Monique Ravenstijn de intentieverklaring met MVO Westfriesland en werd daarmee “Smaakmaker”. Zij verbindt zich hiermee aan de opdracht kansen te bieden aan kwetsbare doelgroepen.

 • Foto's Netwerkborrel 29 maart 2018

  De foto's van de MVO netwerkborrel van 29 maart 2018 staan online.

 • Vitasys en Albert Heijn Nibbixwoud MVO Proud Partner

  Donderdag 29 maart ontvingen Albert Heijn Nibbixwoud en Vitasys automatisering uit Zwaagdijk het MVO Proud Partner keurmerk. Dit gebeurde tijdens een MVO netwerkbijeenkomst in Huis Verloren in Hoorn. Deze twee werkgevers hebben het keurmerk gekregen omdat zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden. En verder kijken voor maximaal rendement.

 • Dag van de 1000 voorbeelden

  Hoorn, 20 maart 2018 - Werkgevers in Noord-Holland Noord behoren landelijk gezien tot de koplopers in het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doelstelling tot en met eind 2018 is namelijk 926 extra banen erbij in de regio, maar inmiddels heeft Noord-Holland Noord al 1.514 extra banen gerealiseerd - 588 banen meer.

 • Ook Schneider-electric wordt met trots Smaakmaker !

  Op 22 februari tekende Bob van Gastel van Schneider Electric Hoorn (voorheen Stago) de intentieverklaring MVO Westfriesland. Hiermee komt de teller van onze Smaakmakers (die niet ook Proud Partners zijn) op 20!

 • MVO Netwerkborrel 29 maart 2018

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten werken voor uw bedrijf? En komt u graag in contact met andere ondernemers? Dan is dit dé bijeenkomst waar u bij moet zijn.

 • MVO Westfriesland heeft 2 nieuwe smaakmakers én een nieuwe proud partner

  Afgelopen week was een goede week voor MVO Westfriesland. De ondernemers Mail Unlimited en Vastenburg Onderhoud en Schoonmaak tekenden de intentieverklaring MVO.