Nieuwsberichten 2017

 • John Koomen tuinen en Fiolet Taaltrainingen trotse Proud Partners

  John Koomen Tuinen en Fiolet Taaltrainingen ontvingen donderdag 29 juni het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerkschildje. Olympisch kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij had de eer om deze aan hen te overhandigen. John Koomen ontving de prijs, omdat hij zijn nek uitsteekt voor nieuwkomers en ze een kans biedt op de Nederlandse arbeidsmarkt. Meer dan 16% van zijn personeelsbestand heeft hij op deze wijze ingevuld. Fiolet heeft maar liefst 34% van haar personeelsbestand vervuld met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maatschappelijk ondernemers in hart en nieren.

 • MVO Netwerkborrel 29 juni 2017

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten werken voor uw bedrijf? En komt u graag in contact met andere ondernemers? Dan is dit dé bijeenkomst waar u bij moet zijn.

 • MVO Proud Partner-keurmerk voor Intermaris

  Dinsdag 30 mei ontving Intermaris tijdens een MVO-bijeenkomst voor publieke werkgevers een Proud Partner-keurmerkschildje. Een kroon op het werk van de Hoornse woningcorporatie, die haar maatschappelijke hart durft te laten spreken. Meerdere medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken bij of voor de corporatie.

 • Spyke Security en De Nadorst trotse Proud Partners

  Beveiligingsbedrijf Spyke Secutity en restaurant De Nadorst ontvingen tijdens de MVO Westfriesland Netwerkborrel op 9 maart het Proud Partner keurmerk. Twee bedrijven met een warm hart voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Beiden werken al jaren met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en vinden dit heel vanzelfsprekend.

 • Sociaal ondernemen in Noord-Holland Noord centraal tijdens ontbijt Dag van Duizend Voorbeelden

  Een steeds groter aantal bedrijven in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord kiest voor mensen met een arbeidsbeperking en dus voor sociaal ondernemen. Met 946 gerealiseerde banen voor deze doelgroep in het derde kwartaal van 2016* is Noord-Holland Noord een van de best presterende regio’s van het land.