WerkSaam Westfriesland nodigt ondernemers uit hun hart te tonen

Directeur Marjolijn Dölle heeft, na de uitreiking van de eerste 2 schildjes op het Westfries Ondernemersgala het MVO Westfriesland keurmerk op de eigen gevel van WerkSaam Westfriesland geplaatst. Hiermee nodigt ze ondernemers uit om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt kans te bieden op een mooie werkzame toekomst.

Werkgevers die de concrete (werk)mogelijkheden in kaart willen brengen, tekenen het MVO convenant. Werkgevers die nog een stapje verder gaan en hun ondernemende hart echt laten spreken, kunnen vervolgens Proud Partner worden. Je wordt Proud Partner als je óf 5% aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebt óf 5% aan diensten en leveringen afneemt van personeel uit deze doelgroep. MVO Westfriesland Proud Partnerschap draagt bij aan de eigen ondernemersdoelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens voldoen Proud Partners aan het grootste gedeelte van de SROI-eisen die er in deze regio gelden.

MVO Westfriesland is er op geënt om werkgevers te laten zien dat ondernemen en je maatschappelijke betrokkenheid tonen heel goed samen gaan. Marjolijn Dölle: “Ondernemers in Westfriesland, laat uw mvo hart spreken en bied ook kansen aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Neem contact op met de accountmanagers van MVO Westfriesland”.

Marjolein en klusvrouw Lisette bevestigen MVO schildje op gevel