Vitasys tekent conventant MVO Westfriesland

Woensdag 24 juni heeft Tim van Dam, operationeel directeur bij Vitasys uit Zwaagdijk-Oost, het MVO Westfriesland Convenant ondertekend. Vitasys is al jaren maatschappelijk betrokken in Westfriesland en heeft dit nu bekrachtigd door partner te worden van WerkSaam Westfriesland voor het inzetten van werkzoekenden en het uitbesteden van werk aan het leerwerkbedrijf.

Vitasys is een krachtige IT-partner: een allround IT-expert met gerichte oplossingen, betrouwbare producten en bovenal een uitstekende service. Als Westfries bedrijf laat Vitasys al jaren hun sociale hart spreken. Maatschappelijk betrokken ondernemen zit in het DNA van het bedrijf. Operationeel directeur Tim van Dam: ”Wij vinden het de normaalste zaak van de regio. Het is een vanzelfsprekendheid om kansen te bieden aan werkzoekenden die langs de lijn staan. Wij staan achter ons motto: Zorgen dat het werkt!”


Vitasys heeft een bevoorrechte positie. Zij maken het verschil door werkzoekenden, ook die met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans te bieden. WerkSaam brengt met Convenant Partners de concrete (werk)mogelijkheden in kaart en voert deze vervolgens uit. Werkgevers die nog een stapje verder gaan en hun ondernemende hart echt laten spreken, kunnen MVO Westfriesland Proud Partner worden. Je wordt Proud Partner als je óf 5% aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebt óf 5% aan diensten en leveringen afneemt van personeel uit deze doelgroep. MVO Westfriesland Proud Partnerschap draagt bij aan de eigen ondernemersdoelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tevens komen de criteria voor MVO Proud Partners overeen met die van SROI en kunnen dus voor beiden meetellen.
 

Tim van Dam van Vitasys en Robin Dissels van WerkSaam Westfriesland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Op de foto v.l.n.r.: Operationeel directeur Tim van Dam van Vitasys en Manager Arbeidsbemiddeling Robin Dissels van WerkSaam Westfriesland tekenen samen het MVO Westfriesland convenant. Een mooie samenwerking is geboren.