Nieuwsarchief 2015

Hier vindt u een overzicht van alle nieuwsberichten van 2015.

 • Koggenland ontvangt Proud Partner keurmerk MVO Westfriesland

  29 oktober 2015

  Dinsdag 27 oktober heeft de gemeente Koggenland het MVO Westfriesland Proud Partner keurmerk ontvangen. Koggenland laat hiermee haar maatschappelijke betrokkenheid als werkgever in Westfriesland zien. Wethouder Caroline van de Pol ontving het keurmerk uit handen van Marjolijn Dölle van WerkSaam Westfriesland.

 • MVO Westfriesland heeft goed eerste jaar

  19 oktober 2015

  Na drie kwartalen van zaaien en oogsten maakt MVO Westfriesland de tussenbalans op. Tijd om stil te staan bij een energievol en inspirerend eerste gedeelte van het jaar.

 • Oranje Buiten en Wij Special Media nu ook Proud Partner

  14 september 2015

  Strandpaviljoen Oranje Buiten en Wij Special Media ontvingen tijdens de MVO* Westfriesland Netwerkborrel op 17 september het Proud Partner keurmerk. Twee bedrijven met een warm hart voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 • Excellent Products en Snaas Metaalwaren MVO Westfriesland Proud Partner

  30 juni 2015

  Excellent Products en Snaas Metaalwaren – beiden gevestigd op bedrijventerrein Hoorn ’80 – hebben maandag 22 juni tijdens de Regiowerktop in Heiloo het MVO* Westfriesland proud partner keurmerk ontvangen. Twee bedrijven die vanuit hun hart maatschappelijk ondernemen. Meer dan 5% van hun personeelsbestand bestaat uit werknemers van WerkSaam.

 • Vitasys tekent conventant MVO Westfriesland

  29 juni 2015

  Woensdag 24 juni heeft Tim van Dam, operationeel directeur bij Vitasys uit Zwaagdijk-Oost, het MVO Westfriesland Convenant ondertekend. Vitasys is al jaren maatschappelijk betrokken in Westfriesland en heeft dit nu bekrachtigd door partner te worden van WerkSaam Westfriesland voor het inzetten van werkzoekenden en het uitbesteden van werk aan het leerwerkbedrijf.

 • Schermer Installatietechniek MVO Westfriesland Convenantpartner

  17 juni 2015

  Donderdag 11 juni hebben Robin Dissels en Barend Schermer het MVO Westfriesland Convenant ondertekend. Schermer installatietechniek spreekt daarmee de intentie uit om samen met WerkSaam actief aan de slag te gaan met het duurzaam inzetten van WerkSaams werkzoekenden en het uitbesteden van werk aan het leerwerkbedrijf.

 • Gemeente Hoorn biedt werk aan mensen met arbeidsbeperking

  08 juni 2015

  De gemeente Hoorn heeft afspraken op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gemaakt met WerkSaam Westfriesland. Het doel is om meer mensen die moeilijk aan het werk komen als werkgever aan het werk te helpen. Op woensdag 3 juni tekenden Marjolijn Dölle, directeur van WerkSaam Westfriesland, en de wethouders Judith de Jong, Ben Tap en Samir Bashara het MVO Westfriesland convenant. De doelstelling is dat in 2018 vijf procent van de werknemers bij de gemeente Hoorn bestaat uit cliënten, sw-medewerkers, diensten of leveringen van WerkSaam.

 • IMS Medical en Westfriesgasthuis ontvangen MVO Westfriesland Proud Partner keurmerkschild

  21 mei 2015

  Donderdag 21 mei vond de eerste MVO Westfriesland netwerkbijeenkomst plaats hier bij WerkSaam. IMS Medical en Westfriesgasthuis hebben tijdens de netwerkborrel het MVO Westfriesland keurmerkschild in ontvangst genomen. Deze bedrijven laten hun maatschappelijke hart spreken en maken veelvuldig gebruik van de inzet van de medewerkers of leveringen/diensten van WerkSaam Westfriesland.

 • WerkSaam Westfriesland nodigt ondernemers uit hun hart te tonen

  23 maart 2015

  Directeur Marjolijn Dölle heeft, na de uitreiking van de eerste 2 schildjes op het Westfries Ondernemersgala het MVO Westfriesland keurmerk op de eigen gevel van WerkSaam Westfriesland geplaatst. Hiermee nodigt ze ondernemers uit om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt kans te bieden op een mooie werkzame toekomst.

 • Gemeente Opmeer kiest voor groenonderhoud WerkSaam

  19 februari 2015

  De gemeente Opmeer heeft voor WerkSaam Westfriesland gekozen voor het onderhoud aan het openbare groen. De medewerkers van WerkSaam worden vooral ingezet bij het schoffelen, snoeien en grasmaaien. Opmeer en WerkSaam werken op meer gebieden samen: ook de postbezorging en de schoonmaak van het gemeentehuis wordt gedaan door medewerkers van WerkSaam.

 • WerkSaam Westfriesland reikt eerste MVO keurmerkschildjes uit

  12 februari 2015

  WerkSaam Westfriesland heeft tijdens het Westfries Ondernemersgala op 12 februari 2015 de eerste twee MVO keurmerkschildjes uitgereikt. Deze schildjes zijn gegaan naar ondernemers die al volop de inzet van medewerkers van WerkSaam benutten. De primeur ging naar Proud Partners Action Service & Distributie B.V. en Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.

 • Uitreiking keurmerkschildjes op Westfriese Ondernemersgala

  30 januari 2015

  De eerst MVO Westfriesland Proud Partners zijn bekend. Deze partners hebben afgelopen jaren hun ondernemende hart laten spreken. Ze bieden de kans en laten medewerkers participeren.

 • Westfriesgasthuis kiest voor Businesspost Hoorn

  27 januari 2015

  Het Westfriesgasthuis heeft voor de postbezorging gekozen voor Businesspost Hoorn, onderdeel van WerkSaam Westfriesland. Een goede bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.