Evenementen

MVO Westfriesland organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten voor haar MVO partners. De evenementen en bijeenkomsten zijn bedoeld om ondernemers met elkaar in contact te laten brengen. Hier vindt u de komende evenementen en de verslagen met foto’s van eerdere bijeenkomsten.

 • Foto's MVO Netwerkbijeenkomst 28 november 2019

  Op donderdag 28 november 2019 vond er weer een MVO Netwerkbijeenkomst plaats in het Park Schouwburg te Hoorn.
  Hier kunt u de foto's bekijken.

 • MVO Netwerkborrel 27 juni 2019 bij Sportpark 't Krijt Westfriezen te Zwaag

  Hier kunt u de foto's bekijken van de netwerkborrel van 27 juni 2019 te Zwaag.

 • MVO Netwerkborrel 29 maart 2018

  Foto's van de MVO Netwerkborrel 29 maart 2018 bij Huis Verloren

 • Proud Partner Diner 30 november 2017

  Hier vindt u de foto's van het MVO Proud Partner Diner bij La Mere Anne, op donderdag 30 november 2017.

 • MVO Netwerkborrel 29 juni 2017

  Hier vindt u de foto's van de MVO Netwerkborrel bij Always Forward op 29 juni 2017

 • Netwerkborrel MVO Westfriesland 9 maart 2017

  Hier vindt u de foto's van de MVO Westfriesland Netwerkborrel van november 2016. Kijk voor meer foto's van de MVO Netwerkborrel op:

 • Netwerkborrel MVO Westfriesland november 2016

  Hier vindt u de foto's van de MVO Westfriesland Netwerkborrel van november 2016.

 • Netwerkborrel MVO Westfriesland 30 juni 2016

  Donderdag 30 juni 2016 reikte MVO Westfriesland weer drie Proud Partner keurmerken uit aan bedrijven die hun sociale hart hebben laten zien door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te gunnen. Kuiper containers en groenrecycling / REMONDIS uit Enkhuizen, Flex and Famous uitzendwerk en projecten uit Wijdenes en assemblagebedrijf Soci-Com, ook uit Enkhuizen namen het keurmerkschild in ontvangst tijdens de MVO Westfriesland netwerkborrel in de Grote Kerk in Hoorn. Aanvullend gaf Topkok en Horinees Ron Blaauw een boeiende presentatie over zijn liefde voor het vak en over hoe je altijd je hart moet volgen. Hieronder enkele foto's van de geslaagde bijeenkomst.

  Foto's: Alex Gitzels, West-Friesland Media

 • Netwerkborrel MVO Westfriesland februari 2016

  De eerste MVO Netwerkborrel van 2016 was op donderdag 25 februari bij IJsbaan De Westfries in Hoorn. De MVO netwerkborrels zijn bij uitstek dé gelegenheid om met andere ondernemers met een sociaal hart van gedachten te wisselen. Daarnaast hadden we weer een inspirerend programma. Zoals u van ons gewend bent bij de MVO Netwerkborrel werden ook deze keer weer een aantal ondernemers als Proud Partner in het zonnetje gezet.
  Het is bekend: topsporters en ondernemers hebben veel overeenkomsten. Beiden hebben een doel voor ogen, veel passie en belang bij goed teamwork. Daarom hadden wij voor deze middag oud topschaatser en ondernemer Erik Hulzebosch uitgenodigd. Erik is inmiddels succesvol ondernemer, maar dat ging niet vanzelf.
  Hij vertelde, overigens met veel humor, hoe zijn carrière is ontstaan en welke weg hij heeft bewandeld. Een presentatie die u absoluut niet mocht missen!

 • Regiowerktop Noord-Holland Noord 2015

  Op maandag 22 juni jl. werd de jaarlijkse Regiowerktop gehouden in de Cultuurkoepel in Heiloo. Ruim 300 bezoekers werden op de trappen van de koepelzaal verwelkomd! Een prachtige locatie, een aantrekkelijk en inspirerend plenair programma en een scala aan interessante workshops vormden de juiste combinatie. De Regiowerktop was ook in dit jubileumjaar van RPA-NHN weer een groot succes.

 • Netwerkborrel MVO Westfriesland mei 2015

  Hier vindt u de foto's van de MVO Westfriesland Netwerkborrel.

 • Westfries ondernemersgala 2015

  Hier vindt u foto's van het Westfries ondernemersgala.

 • Netwerkborrel MVO Westfriesland september 2015

  Hier vindt u de foto's van de MVO Westfriesland Netwerkborrel van september 2015.