Onze diensten

Heeft u geen plek in uw bedrijf en geen werk uit te besteden? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden om uw steentje bij te dragen. U kunt gebruik maken van diensten die we leveren in onze regio. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand schoonmaken of het groenonderhoud verzorgen. Ook kunnen we helpen met uw postbezorging en allerhande reprowerkzaamheden.

‘Werken aan een gezonde maatschappij in Westfriesland. We staan niet voor niets bekend als creatieve, hardwerkende ondernemers. Ik nodig daarom elke ondernemer van harte uit om te tekenen voor MVO Westfriesland! Wij hebben u hard nodig. Mensen onnodig aan de kant laten staan, is niet meer van deze tijd. Laten we samen werken aan een Werk saam Westfriesland! Doet u mee?’ Marjolijn Dölle, directeur WerkSaam Westfriesland.

Foto Marjolein D?lle voor balie

Over WerkSaam Westfriesland

WerkSaam Westfriesland biedt professionele en flexibele dienstverlening in uiteenlopende sectoren aan bedrijven, organisaties en (lokale) overheden. WerkSaam levert ervaren en wilskrachtige medewerkers in diverse branches. U wordt ontzorgd en er wordt een passende oplossing aangeboden. Door het uitvoeren van handmatig werk zijn wij erg flexibel en behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.