Zoekresultaten

170 resultaten voor ‘’

 • Vitasys

  Logo Vitasys Donderdag 29 maart ontving Vitasys automatisering uit Zwaagdijk het MVO Proud Partner keurmerk. Dit gebeurde tijdens een MVO netwerkbijeenkomst in Huis Verloren in Hoorn. Deze werkgever heeft het keurmerk gekregen omdat zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden. En verder kijken voor maximaal rendement.

 • WerkSaam Westfriesland nodigt ondernemers uit hun hart te tonen

  23 maart 2015

  Directeur Marjolijn Dölle heeft, na de uitreiking van de eerste 2 schildjes op het Westfries Ondernemersgala het MVO Westfriesland keurmerk op de eigen gevel van WerkSaam Westfriesland geplaatst. Hiermee nodigt ze ondernemers uit om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt kans te bieden op een mooie werkzame toekomst.

 • Ook ondernemers Enkhuizen Smaakmaker

  Enkhuizen is 2 MVO Smaakmakers rijker. Dinsdag 22 maart hebben de bedrijven Pipelife en SociCom de intentieverklaring van MVO Westfriesland ondertekend. De bedrijven zijn hiermee vaste partner van het Werkgeversservicepunt geworden en mogen zich Smaakmaker noemen.

 • Media uitingen

  Hier vindt u een overzicht van alle artikelen en andere media uitingen.

 • Regiowerktop Noord-Holland Noord 2015

  Op maandag 22 juni jl. werd de jaarlijkse Regiowerktop gehouden in de Cultuurkoepel in Heiloo. Ruim 300 bezoekers werden op de trappen van de koepelzaal verwelkomd! Een prachtige locatie, een aantrekkelijk en inspirerend plenair programma en een scala aan interessante workshops vormden de juiste combinatie. De Regiowerktop was ook in dit jubileumjaar van RPA-NHN weer een groot succes.

 • Noord-Holland Catering

  logo Noord Holland Catering Op 25 februari 2016 heeft Noord-Holland Catering het keurmerk van MVO Westfriesland ontvangen.

 • Noppes Kringloopwinkel

  Noppes Kringloopwinkel Ook Noppes Kringloopwinkel is Proud Partner van MVO Westfriesland. Zij hebben tijdens het nieuwjaarsontbijt het felbegeerde schildje ontvangen en zij daarmee Proud Partner.

 • Wethouder SZW Gemeente Hoorn onder de indruk van Nieuwkomersproject

  Wethouder van o.a. Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Gemeente Hoorn, mevrouw Judith de Jong, bracht donderdag 10 november jl. een bezoek aan Haprotech Lasopleidingen te Velsen Noord. De wethouder kwam het succes van het nieuwkomersproject van Haprotech Lasopleidingen in samenwerking met WerkSaam Westfriesland met eigen ogen aanschouwen. Onder haar toeziend oog ondertekenden Raymond Brand, manager Opleiding en Consultancy, van Haprotech Lasopleidingen en Robert Smulders, Arbeidscoach van WerkSaam, een convenant met betrekking tot duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 • Uitreiking keurmerkschildjes op Westfriese Ondernemersgala

  30 januari 2015

  De eerst MVO Westfriesland Proud Partners zijn bekend. Deze partners hebben afgelopen jaren hun ondernemende hart laten spreken. Ze bieden de kans en laten medewerkers participeren.

 • Kringloopwinkel Noppes

  WerkSaam wil een bijdrage leveren aan een duurzaam milieu door hergebruik. Wij zijn daarom vertegenwoordigd in de besturen van de Stichting Noppes West-Friesland en de Stichting Noppes Zaanstreek-Waterland.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina